vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Zürichi Kontakt-Bár és Studio új arcokat keres! Extra a tiéd!


Zürichi Kontakt-Bár és Studio új arcokat keres! Extra a tiéd!0
Zürichi Kontakt-Bár és Studio új arcokat keres! Extra a tiéd!0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Sziasztok

A 25 éve működő Paradis Kontakt - Bár és Studio téged keres !

Magyar üzletvezető - svájci tulajdonos - magyar recepciós !

Az erotikus munka teljes mértékben legális, bejelentett ! Diszkrét hely, a lányok, és a vendégek részére egyaránt! Nincs kötelező ital fogyasztás! A vendégek spontán illetve előre egyeztetett időpontokban érkeznek! A bárnak van külön privát studió része ahol a vendégek nem találkoznak !

Százalékos rendszerben dolgozunk ! Az extra 100%-ban a tiéd! Szállás ingyenes ! Munkavállalási engedély ingyenes ! Hirdetések a mi költségeink! Ha szükséges akkor a kiutazásban segítünk amit az első keresetedből visszatérítesz!

A megkeresett pénzedet a saját széfedbe el tudod zárni ! Wifi elérhetőség természetesen van!

Barátságos munkafeltételeket kínálunk , így csak rajtad áll, hogy mennyi pénzt keresel. Mi ehhez minden feltételt biztosítunk !

Amit elvárunk : legyél megbízható és szavahihető lány, mi is azok vagyunk ! Kerüld az alkoholt, a kábítószereket és a gyógyszereket! Nyelvtudás nem szükséges a munkához, a recepciós mindenben segít neked!

Nem vagyok közvetítő, az üzletvezető vagyok, így telefonon vagy üzenetben egyből velem tudsz beszélni! Jelentkezni e-mailben : paradisbarmunka@gmail.com címen lehet vagy 0041762611321 számon , Viberen illetve whatsappon egész alakos fotóval

Üdvözlettel, Adrienn

feladva: 2018-07-15

kapcsolat a hirdetővel