vissza a hirdetésekhez
keresés

Késik a vonat! Utazz busszal, akár munkába jövet, menet!


Késik a vonat! Utazz busszal, akár munkába jövet, menet!0
Késik a vonat! Utazz busszal, akár munkába jövet, menet!0
  • 10 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: szállás utazás

Fedezd fel Európát megfizethető buszjegyeinkkel!
Utazd be Európát környezetbarát buszaink fedélzetén. Válaszd ki járatod a kiterjedt buszhálózatunkból; 400 000 napi csatlakozás több mint 35 európai ország 3000 célállomásához: velünk bejárhatod egész Európát!
Hátizsákos európai körtúrát tervezel? Last minute városnézésre akarsz menni? Vagy vakációra készülsz a barátaiddal vagy a családoddal? Semmi akadálya! Verhetetlen árakon viszünk el A-ból B-be. Válassz a következő országok közül: Szlovákia, Franciaország, Hollandia, Svájc, Németország, Olaszország, Csehország, Magyarország, Horvátország, Lengyelország nem beszélve Svédországról, Dániáról, Luxemburgról, Szlovéniáról és Ausztriáról. gondoskodik az utadról, amikor csak szeretnéd.
Elviszünk célállomásodra, és közben egy percig sem kell aggódnod: a weboldalunkon található buszmegálló információnak, a naprakész és aktuális buszmenetrendnek, segítőkész munkatársainknak és barátságos buszvezetőinknek köszönhetően nincs mitől tartanod, mindent elintézünk. Velünk teljes nyugalomban tervezheted meg és bonyolíthatod le buszos utad!

feladva: 2024-06-14

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel