vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Punci illatú bugyi


Punci illatú bugyi0
Punci illatú bugyi0Punci illatú bugyi1
  • 0 Ft
  • kor: 31 év
  • magasság: 171 cm
  • súly: 65 kg

kategória: kapcsolat anyagi támogatással

Szia kedves Érdeklődő!
Szeretnéd egy szexi, vonzó, formás testalkatú 31 éves hölgy finom punci illatú és zamatú használt bugyiját? Ha igen, akkor írj a tunderi1988@gmail.com -ra.
Írd meg, hogy a választékból melyik bugyit szeretnéd, mely nedveimet szeretnéd bele és hány napig hordjam.
Imádom, ha idegen férfiak a használt fehérneműimre gerjednek és élvezkednek... Egyéni és extrém kérések esetén is írj nyugodtan, igyekszem teljesíteni! ;)
Ezenkívül megismerheted a domina oldalamat is... örömmel adok utasításokat, azoknak a vásárlóimnak, akik az effajta szórakozást kedvelik.
A diszkréció természetesen adott és elvárt. Kérlek, tartsd tiszteletben, hogy szexuális szolgáltatást nem nyújtok és személyes találkozót nem vállalok.

feladva: 2020-03-26

kapcsolat a hirdetővel