vissza a hirdetésekhez
keresés

Tegyen szert egy új lakásra Spanyolországban, amelyre büszke lehet


Tegyen szert egy új lakásra Spanyolországban, amelyre büszke lehet0
Tegyen szert egy új lakásra Spanyolországban, amelyre büszke lehet0Tegyen szert egy új lakásra Spanyolországban, amelyre büszke lehet1Tegyen szert egy új lakásra Spanyolországban, amelyre büszke lehet2
  • 1 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: üzlet

Hihetetlen áron, mindössze 282000 euróért büszke tulajdonosa lehet ennek a 65 négyzetméteres luxuslakásnak Alicantéban, 2 tágas hálószobával és 2 fürdőszobával. A fantasztikus konyha teljesen bútorozott, és a nappaliba nyílik. A 20 négyzetméteres terasz a lakás ékköve. A tengerre nyíló panoráma kilátás egyszerűen lélegzetelállító.

Ez a gyönyörű, világos lakás a Bay Towers nevezetű 24 emeletes épületben található Benidormban, egy népszerű turisztikai központban. Az épület egy privát terület kizárólag a lakók számára, 3 közös medencével, jakuzzival, közösségi szabadidős terekkel és kertekkel.

Képzelje el, hogy egy kifogástalan lakás büszke tulajdonosa, egy modern, világos, tágas, és teljesen felszerelt konyhával, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, és egy hatalmas nappalival, amely egy hihetetlen teraszra nyílik. Az ára tökéletes, a környék tökéletes, és a befektetési lehetőség is tökéletes.

Látnia kell ezt a lakást Alicantéban! Ha valami újat keres, tengerparton, megfizethető áron, ez pontosan az, amire vágyik.

Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! Talán Ön is jogosult részt venni az egyik ingyenes felfedező körúton Alicantéban.

feladva: 2020-03-23

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel