vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Használt illatos punciszagú bugyi


Használt illatos punciszagú bugyi0
Használt illatos punciszagú bugyi0Használt illatos punciszagú bugyi1
  • 1 012 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: alkalmi szexpartner keresés

31 éves formás testalkatú szexi hölgy vagyok. Használt fehérneműimet kínálom kívánság és igény szerint eladásra. Garantáltan mindegyik puncinedves és punciillatú. Többféle bugyim van és addig hordom, amíg szeretnéd. Vásárlóimnak erotikus kép jár ajándékba. :) A bugyin kívül használt melltartóimat, harisnyámat, bokafixemet, zoknimat, használt orotváimat is eladásra kínálom. Használt betétet és tampont is kérhetsz, ha azt szeretnél. Írd meg, hogy melyiket szeretnéd (kérhetsz komplett csomagot is) a tunderi1988@gmail.com -ra.

feladva: 2021-03-05

kapcsolat a hirdetővel