vissza a hirdetésekhez
keresés

Hatékony segítség a fogyásban!


Hatékony segítség a fogyásban!0
Hatékony segítség a fogyásban!0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál
  • Dorog
  • szolgáltatás: egészségügyi ellátás

kategória: életmód szépség egészség

Unja már az örökös harcot a kilókkal? Lefogyni küzdelmes, hosszú út, melyhez minden segítség jól jön! Próbálja ki a forradalmian új fogyasztó övet, mely mikrokomputer vezérléses technológiával készült! Vibromasszázs, hőkezelés és mágneses hatás funkcióival rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően karcsúsítja az alakot és egészségessé teszi a bőrt.
A masszázsgolyók segítségével vibromasszázs jön létre, amely serkenti a vérkeringést, tisztítja a meridiánokat, megszűnteti a fáradtságot, javítja az anyagcserét.
A hőkezelés elégeti a zsírokat, serkenti az anyagcserét, csökkenti a testsúlyt. A hőmágnesek szabályozzák a pozitív és a negatív energiát a szervezetben.
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az öv karcsúsít, egészségessé teheti a bőrt. A túlsúly csökkentése mellett enyhíti az Izom- és idegfájdalmat, a reumatoid ízületi gyulladást, lumbágót. Ha már belefáradt a különböző fogyókúrákba, próbálja ki az engedéllyel, garanciával rendelkező fogyiövet, ez lehet az igazi megoldás!
Írjon nekünk: egeszsegesszepsegutjan@gmail.com

feladva: 2018-05-25

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel