vissza a hirdetésekhez
keresés

Ingatlanértékesítő


Ingatlanértékesítő0
Ingatlanértékesítő0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: kereskedelem / értékesítés

Itt a lehetőség, ismerje meg az én történetem! Legyen Ön az új Kollégám!
Drevnó Béla vagyok, 2011 óta dolgozom a Duna House hálózatában.
A Felső-Kispesti iroda Briliáns fokozatú értékesítőjeként elsősorban a IX. és X. kerülettel, valamint a Dél-Pesti régióval foglalkozom. Tapasztalatomnak és helyismeretemnek köszönhetően sikeresen értékesítettem már kis és nagy értékű ingatlanokat egyaránt Budapest valamennyi kerületében.
Nagyon büszke vagyok rá, hogy kitartó munkával a 2016-os évben országos szinten a Duna House 8. legjobb értékesítője lettem.

Sokszor kérdezik az ismerőseim, hogy miért ingatlanértékesítőként, és miért itt dolgozom?
Mindig is olyan állást szerettem volna, ami jó keresetet biztosít, de változatos és kihívásokkal tarkított. Nyugodtan kijelenthetem, a Duna House-nál megtaláltam ezt. Nem mondom, hogy eleinte nem volt bennem félsz, és bizonytalanság, de a támogatás, amit itt kaptam átlendített ezeken. Mentorként nap, mint nap én is arra törekszem, hogy az új Kollégáknak megadjam mindezt.

Korábban dolgoztam már nagy cégeknél, viszont azt a légkört és csapatszellemet, mely a Felső-Kispesti irodát jellemzi, sehol sem tapasztaltam. Vallom, hogy nem elég csak az egyén hozzáállása és tehetsége, ha hosszútávon sikeres akar lenni valaki ezen a pályán, akkor kell a biztos és segítő háttér, amit itt mind a vezetőktől, mind a kollégáktól megkapok.

Bárkinek, aki nem csak egy jó munkát szeretne, hanem igazi hivatást keres, csak azt mondhatom: ha azt érzi, hogy ilyen helyen, csapatban szeretne dolgozni, akkor tegye meg az első lépést! Nézze meg, miről is szól egy ingatlanértékesítő munkája, üljön le az irodai értékesítési vezetőmmel beszélgetni és döntsön!

Küldje el legfrissebb fényképes önéletrajzát a felsokispest@dh.hu címre!
Dolgozzunk együtt!

feladva: 2018-06-21

kapcsolat a hirdetővel