vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Tao-tantra masszázs tanulás azonos nemű párok részére is


Tao-tantra masszázs tanulás azonos nemű párok részére is0
Tao-tantra masszázs tanulás azonos nemű párok részére is0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Kedves Lányok-Fiúk,
taoista érzéki masszázs tanulását ajánlom Nektek. Miért és kinek ajánlom?
Mindenkinek aki szeretne kilépni abból a helyzetből amiben van, szeretne értékes, értelmes munkát végezni, aki többre értékeli magát, de nem látja a kivezető utat. Ha választanál valamit amiben van neked is valódi öröm. Nem munkát ajánlok hanem tudást adok, amivel olyan tevékenységet folytathatsz amiben nem mástól függsz és amiben vissza nyerheted az önbecsülésed.
A 2 napos, magas szintű oktatás elméleti és gyakorlati részből áll, nem okj-s de oklevelet, 40 oldalas írásos anyagot, nyugtát, igény esetén számlát adok.
A masszázsról és további információt a taomasszazsandi kukac gmail.com címen kérhettek.
A masszázs bárki számára megtanulható, ha már masszíroztál akkor egyszerűbb. A tanulás modell segítségével történik.

A masszázs alapszinten is megtanulható egyszeri 4 óra alatt is, ha a párodat szeretnéd kényeztetni. Azonos nemű párokat is szívesen megtanítok a masszázsra, egymásnak lehettek modelljei, érdeklődjetek.
Szeretettel várlak, ha választanád.
(A szolgáltatás masszázs oktatást tartalmaz)
Andi

feladva: 2020-12-24

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel