vissza a hirdetésekhez
keresés

Alig várja majd, hogy hazatérhessen ebbe az oázisba Alicantéban!


Alig várja majd, hogy hazatérhessen ebbe az oázisba Alicantéban!0
Alig várja majd, hogy hazatérhessen ebbe az oázisba Alicantéban!0Alig várja majd, hogy hazatérhessen ebbe az oázisba Alicantéban!1Alig várja majd, hogy hazatérhessen ebbe az oázisba Alicantéban!2
  • 1 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: üzlet

Új, 2 hálószobás lakások tágas terasszal, Spanyolország egyik legjobb környékén. Ezeknek a 70,5 négyzetméteres lakásoknak az ára a hihetetlenül kedvező 147000 eurótól 177000 euróig terjed. Eljött a pillanat, hogy befektessen saját spanyolországi oázisába, amíg az árak még alacsonyak ebben a régióban.
23 négyzetméteres, lélegzetelállító kilátást nyújtó terasszal, ezek a lakások igazi ékkövek, és hamar el fogják kapkodni őket a piacról. A Sol y Mar Golf nevezetű privát lakópark 3 golfpálya közelében helyezkedik el, egy nyugodt környéken, és minden megtalálható a közelben, amire csak szüksége lehet.
A gyönyörű, új lakások egyikének tulajdonosaként teljes körű szolgáltatásban fog részesülni; minden tulajdonos használhatja többek között az élményfürdőt, az edzőtermet, a melegített medencét, és a szaunát, valamint a sport szerelmesei számára külön úszómedence lett kialakítva. A gyerekek játszhatnak a játszótéren és a gyermekmedencében.

Egy kóstoló az igazi Spanyolországból. Próbálja ki, mielőtt megvásárolja. Szeretnénk, ha eljönne La Zeniába, hogy saját bőrén tapasztalhasson mindent, amit kínálunk. Az elköteleződésünk túlmutat azon, hogy lakást ajánlunk Önnek Alicantéban, Dél-Spanyolországban. A Sol y Mar Golf életstílus. Egy életstílus, amely a pihenésen, kényelmen, és a magas életminőségen alapul. Mindezt La Zenia egyedi, exkluzív elhelyezkedése teszi lehetővé Alicantéban.
Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! Talán Ön is jogosult részt venni az egyik ingyenes felfedező körúton Alicantéban.

www.lukentum.com

feladva: 2020-02-07

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel