vissza a hirdetésekhez
keresés

Akciós SMINK,AIRBRUSH,MASZK,AQUA,CERUZA tanfolyamok


Akciós SMINK,AIRBRUSH,MASZK,AQUA,CERUZA tanfolyamok0
Akciós SMINK,AIRBRUSH,MASZK,AQUA,CERUZA tanfolyamok0
  • 50 000 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: szépségápolás

A CRYON MAKEUP SCHOOL (cryonmodels társügynökségeként) 16 éves szakmai tapasztalattal Magyarország egyik kiemelkedő egyéni oktatásokkal foglalkozó sminkiskolája. Az iskola többek között elsőként vezette be a többoktatós technikát, és a szakmai végzettség mellett a professzionális referenciaanyag készítését is. A Cryon két face-up világbajnoki és egy országos bajnoki címe mellett számos itthoni és nemzetközi sikerekkel rendelkezik nem csak oktatói körében!
Az egyéni oktatásoknak köszönhetően sminkeseink hatékonyabban tudnak egyénekre koncentrálni és technikai tudásukat átadni. Célunk, hogy a tanuló felesleges időt ne töltsön olyan elemekkel, mely szakmai szempontból felesleges és időt pazarló, épp ezért az elméleti oktatás a gyakorlati oktatással összekötött, minimális a kötelező szárazelmélet, így könnyebben rögzül ennek tartalmi jelentősége. Arra törekszünk, hogy a diákok ne egy vagy két termékismerettel rendelkezzenek, hanem annak széles skálájával (épp ezért rengeteg professzionális és ismert termékcsaláddal oktatunk) Hangsúlyt fektetünk a sminkmodellek biztosítására is, ami nálunk nem a diákok feladata - ebből kifolyólag a különböző típusú sminkmodellekkel találkozik a tanuló, hogy kellő szakmai tapasztalata legyen ezen a téren is. (sok esetben nem jó irány, ha csak a szép és tökéletes sminkmodelleken sajátítjuk el a technikát) Végül képzéseinket szintén személyre szabott egyedi - diák elképzelései által kitalált referenciaanyagot igény alapján videó anyagot valósítunk meg profi stáb segítségével.( fél vagy egy napos időintervallumban ) Tanfolyamokat képzési típustól függően oklevél vagy bizonyítvány mellett egy szakmai iránymutatás zárja, hisz célunk, hogy tanulóinkat segítsük is abban, hogy a szakmában helyüket megtalálják és aktívan benne is maradjanak!
a szépség és az esztétika ízléses tálalása a divatszakma elsődleges célja!(Cryon mottó)

Tanfolyam típusok:
- HOGYAN SMINKELD MAGAD
( 3 órás, 6 órás, 1 vagy 2 napos lehetőségekkel )
- ALAP SMINKTANFOLYAMOK
( 15 órás és 30 órás )
- SMINK- MESTERKÉPZÉSEK
( 45 órás, 60 órás, 75 órás )
- AIRBRUSH OKTATÁS
( 1 vagy 2 napos ill. kombinált kereteken belül is )
- ALAP MASZK TANFOLYAM
( kombinált kereteken belül )
- AQUA vagy CERUZA WORKSHOPOK
( 1 vagy 2 napos )
KÜLÖN IGÉNYELHETŐ KOMBINÁLT KÉPZÉS, VAGY SZEMÉLYRE SZABOTT TEMATIKA

Iskolánk alapítványi támogatásoknak köszönhetően folyamatosan kedvezményeket hirdet ebből adódóan áraink folyamatosan változnak. Komoly érdeklődés esetén részletes tájékoztatás érdekében telefonos megkereséseket hatékonyabbnak látjuk kérés esetén beszélgetésről kérhető további e-mail részletező áttekintés céljából.

Fórum: www.facebook.com/cryonmodels
Web.: www.cryonmodels.hu hamarosan megújulva mobilon is
Érdeklődni: +3630/376-4118

Videó: https://www.youtube.com/watch?vZfhob0Qn5V0
Intro: https://www.youtube.com/watch?v62v9t4JEOTI

feladva: 2019-09-10

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel