vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Nem bánod meg amit kapsz tőlem!


Nem bánod meg amit kapsz tőlem!0
Nem bánod meg amit kapsz tőlem!0Nem bánod meg amit kapsz tőlem!1Nem bánod meg amit kapsz tőlem!2
  • 0 Ft
  • kor: 44 év
  • magasság: 203 cm

kategória: alkalmi szexpartner keresés

Itt is elérhető vagyok: https://www.icamzlive.com/cam/Niceman73?nameNiceman73
Akit komolyan érdeklek, annak szívesen küldök arcos fotót (is) privátban. Szegedi, 44 éves, fazonra borotvált, (szexmentes) kapcsolatban élő (nem házas) srác, (akár) viszonzatlanul (is), odaadóan kényeztetne - lányokat, hölgyeket, asszonyokat - hosszú orgazmusokon át. Minden levélre válaszolok!!!
Hidd el: nem bánod meg! 18-60 éves korig keresem partnerem, lehetőség szerint, nem egyszeri alkalomra. Komoly kapcsolat is érdekel, de hűséges szerető is lennék, amíg ki nem alakul valami komoly... Szóval minden megoldás lehetséges... Higiénia, diszkréció 100%-os, én is ezt várom el Tőled!!!
Írj bátran, és élvezd amit Veled teszek. Megtalálsz itt is: szabolcs harmincegy (számokkal, egybe minden) kukac frímél pont hu fiókon

feladva: 2018-05-22

kapcsolat a hirdetővel