vissza a hirdetésekhez
keresés

Egy otthon Spanyolországban, könnyedén.


Egy otthon Spanyolországban, könnyedén.0
Egy otthon Spanyolországban, könnyedén.0Egy otthon Spanyolországban, könnyedén.1Egy otthon Spanyolországban, könnyedén.2
  • 282 000 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: egyéb

Egy otthon Spanyolországban, könnyedén.
Készen áll otthont vásárolni Spanyolországban? A hétvégi 4C-ban didergő Budapesttel, mi valóra váltjuk azt az álmát, hogy otthont vásároljon a napsütötte Spanyolországban.
Spanyolország napos, könnyen elérhető egész évben, és megfizethető a magyar vásárlók számára. A Bay Towers Alicantéban jelenleg a legjobb választás Spanyolországban. Két- és háromszobás lakások 20 m-es terasszal, fantasztikus kilátással a Földközi-tengerre. Tágas lakások 105 m-től 137 m-ig, megfizethető, 282000 és 315000 közötti áron.
A Bay Towers Alicantéban a legjobb választás magyarországi vásárlók számára, zökkenőmentes, hatékony, és biztonságos ingatlanvásárlási folyamatokkal. A lakások legkiemelkedőbb jellemzője nyilvánvalóan a terasz. Tökéletes hely a mediterrán életstílus élvezetére
EZ AZTÁN AZ ÉLET! Nem lesz könnyű kikapcsolni a nyaralás üzemmódot ezekben a stílusosan tágas lakásokban a modern élvezetek kedvelőinek. Ébredjen minden reggel bámulatos napkeltékre, esténként pedig merüljön álomba a közeli tengerpart megnyugtató morajára. Hívjon minket most!
Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! Talán Ön is jogosult részt venni az egyik ingyenes felfedező körúton Alicantéban.

feladva: 2019-12-06

kapcsolat a hirdetővel