vissza a hirdetésekhez
keresés

Sunny Hill egy kis urbanizáció Murcia közelében ami teljesen átjár a


Sunny Hill egy kis urbanizáció Murcia közelében ami teljesen átjár a0
Sunny Hill egy kis urbanizáció Murcia közelében ami teljesen átjár a0Sunny Hill egy kis urbanizáció Murcia közelében ami teljesen átjár a1Sunny Hill egy kis urbanizáció Murcia közelében ami teljesen átjár a2
  • 1 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: egyéb

Különböző tipikus spanyol ingatlan típusok elérhetőek piaci ár töredékéért. A spanyol lakások kiépítésénél fontos szempont volt a mediterrán hangulat megteremtése és a praktikusság. A mini urbanizáció egyre bővül és nagyon nagy fejlődés előtt áll.

Egy jól működő 9 lyukú golfpálya várja a golfozni szeretőket. A közösségi tér és egy úszómedence várja a pihenni vágyókat, de a legtöbb házhoz saját úszómedence is kialakítható.
Az bungalókat több éve építették, de még nem volt használva, szóval teljesen érintetlen állapotban vehetik át az új tulajdonosok az épületeket. A parkolás utcán ingyenesen lehetséges.
A Sunny Hill projekt közel van San Javierhez és a reptérhez, ami körülbelül 18 perc autóval a tengerpart 20 perc. San Javierben bevásárlóközpont, éttermek, szép tengerparti strand található ami az év minden napján várja az oda látogatókat.

A bungaló 64 m2 területével, amihez nem tartozik külön terasz. Egy szobás, amerikai konyhás nappalival ami tartalmazza a konyhabútort. Van külön egy öltöző szoba ami gardróbbá alakítható. Külön kádas fürdőszoba. 250 m2-es telekig tartozik az épülethez.

Az ingatlan ára a kedvező 67 000 Euró

Ajánlani tudjuk azoknak a pihenni vágyó embereknek akik a nyugalmat keresik és egy nyugodt kis urbanizációban szeretnének élni ahonnan 20 perc alatt már a tengerparton vannak és a közeli városokban minden szórakozási lehetőséget megtalál ha éppen arra vágyik.

feladva: 2020-03-23

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel