vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Salon ELITE Basel, Bürglen, Luzern - 3-6000 CHF/hét


Salon ELITE Basel, Bürglen, Luzern - 3-6000 CHF/hét0
Salon ELITE Basel, Bürglen, Luzern - 3-6000 CHF/hét0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

A Salon ELITE egy kiváló minőségü és híres privát lakás hálózat Svájcban, ahol a legdrágább luxus bútorok, berendezés vár rád kiváló munkafeltételekkel és kedves, barátságos és főleg profi tulajdonossal, aki nem spórolja ki a hirdetéseket! Csak 50% leadó, más kiadás nincs, saját szoba, maximum 4 lány 4 szobás családi házban és magyar recepciós vár. Kiutazást és profi fotozósát megelőlegezem. Kereset 3-6000 CHF hetente tisztán. Escort lehetőségünk is van plusz pénzért. Képek, infók, jelentkezés a weboldalamon: www.elite-modell.com, E-mail: info@elite-modell.com, Tel.: 00 41 78 609 13 27 (Krisztina a tulajdonos) Viberen, whatsappon is

feladva: 2018-04-15

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel