vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Svájci városokba keresnek új lányokat LEGÁLIS erotikus munkára!


Svájci városokba keresnek új lányokat LEGÁLIS erotikus munkára!0
Svájci városokba keresnek új lányokat LEGÁLIS erotikus munkára!0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Ez Neked szól, ha heti 1millió forintot akarsz keresni! Chur egy igazi síparadicsom és nyaraló telelő régió a lehető legtöbb külföldi és belföldi turistával potenciális ügyféllel. Frauenfeld pedig Thurgau kanton fővárosa, aminek jelentése: női terület. 30 éve üzemel a hely, így a forgalom mindig stabil! A közös pedig mindkét városban, hogy magas árakon dolgozhatsz, kiemelt keresetért százalékos rendszerben (50-50%)! Minden munkaeszközt, hirdetést, és a hivatalos engedélyt a főnökség fizeti! Neked semmire sincs gondod, mivel magyar nyelvű recepciós várja érkezésed! Ne maradj le, jelentkezz! Érdeklődj e-mailben itt: wflamingo7@gmail.com vagy telefonon: 0041 76 531 90 55 (non stop)

feladva: 2018-05-16

kapcsolat a hirdetővel