vissza a hirdetésekhez
keresés

STOP! Ha még nem látta ezt a spanyolországi lakást, ne maradjon le ról


STOP! Ha még nem látta ezt a spanyolországi lakást, ne maradjon le ról0
STOP! Ha még nem látta ezt a spanyolországi lakást, ne maradjon le ról0STOP! Ha még nem látta ezt a spanyolországi lakást, ne maradjon le ról1STOP! Ha még nem látta ezt a spanyolországi lakást, ne maradjon le ról2
  • 1 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: üzlet

Jöjjön és nézze meg ezt az elbűvölő, három hálószobás lakást Benidormban. Egy 137 m2-es, gyönyörű lakás, Alicante egyik legjobb környékén. Közel vidámparkokhoz, jó közlekedéssel, egy 24 emeletes épületben, amely a Bay Towers nevet kapta. A Bay Towers 13000 négyzetméternyi közös területtel rendelkezik, 3 medencével, 3 jakuzzival, és 2 bárral, sok más létesítmény mellett.

Ez a 3 hálószobás, bőséges tárolóhellyel rendelkező, 2 fürdőszobás otthon tágas és világos konyhával és nappalival több, mint elegendő mozgásteret nyújt Önnek.

Mindazonáltal ez a lakás különleges a 20 négyzetméteres, Földközi-tengerre néző teraszával, a csodálatos kilátásnak köszönhetően. Mindössze 352000 eurós áron, kiváló ingatlanbefektetésnek bizonyul, hiszen a turisták egész évben látogatják ezt a helyet.

Egy új lakás kitűnő építési minőséggel és elrendezéssel. Látnia kell! Ha Ön a legjobb lakást keresi, Spanyolország legjobb tengerparti városában, ennél jobbat nem fog találni Alicantéban, ilyen hihetetlen áron.

Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! Talán Ön is jogosult részt venni az egyik ingyenes felfedező körúton Alicantéban.

feladva: 2020-02-07

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel