vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Szalon Elite Basel, Bürglen, Luzern igényes lányoknak


Szalon Elite Basel, Bürglen, Luzern igényes lányoknak0
Szalon Elite Basel, Bürglen, Luzern igényes lányoknak0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Svájc legismertebb ELITE szintü privát lakásai Rád várnak a legmagasabb árakkal és keresettel Európában. Nem tömeges helyről van szó, csak válogatott igényes lányokkal dolgozunk 20 éve és kiváló vendégkörünk van hatalmas hirdetéseinknek hála. Heti 1-1,5 millió Ft kereset átlagosan. Biztosítunk mindent ami csak a munkádhoz kell: profi hirdetések, bejáratott lakások rengeteg törzsvendéggel, állandó forgalom, magyar recepciós, saját szoba, 100% diszkréció, legmagasabb árak és kereset, kedves és normális tulajdonosnő. Bővebb info, képek, jelentkezés: www.elite-modell.com , E-mail: info@elite-modell.com, Tel/ Viber/Sms.: 00 41 78 609 13 27 (Krisztina)

feladva: 2018-05-27

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel