vissza a hirdetésekhez
keresés

Húsipari dolgozó hentes - mészáros németországi munka bajor húsüzembe


Húsipari dolgozó hentes - mészáros németországi munka bajor húsüzembe0
Húsipari dolgozó hentes - mészáros németországi munka bajor húsüzembe0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: külföldi állások

2 fő férfi részére húsipari munka hentes - mészáros szakmunka végzettséggel vagy 2-3 éves húsipari tapasztalattal, gyakorlattal, A2 német tudással. Az órabér 10-13,- bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A szállás ingyenes külön szobában, közös konyha és fürdőszoba használattal. Munkaidő alatt ingyenes kávé és ásványvíz fogyasztás. Saját autó szükséges, mert a szállás és a munkahely távolsága 12 km, a tankoláshoz benzin hozzájárulást kap a húsipari munkás.
A hentes - mészáros szakmunkás feladata a szarvasmarhák és sertések kicsontozása és darabolása. A szakképzetlen húsipari munkás a vágásban segédkezik. Követelmény, hogy a húsipari munkás mindig figyeljen a higiéniára és a zárt, hűvös hőmérsékletre.

További infók az állásról: https://www.nemetmunka.hu/seged-betanitott-gyari-egyeb-munka/369-husipari-dolgozo-bajororszag

Jelentkezni e-mailben német nyelvű önéletrajzzal vagy telefonon. Az állásra való kiközvetítés után egy rövid, német nyelvű telefon-interjú következik a német munkaadóval, aki csak németül beszél.

EXACT Personal UG
Telefonszámok:
06 1 920 3433 (HU)
+49 160 9233 4019 (DE)
E-Mail: exactnemetmunka@gmail.com
D - 83224 Grassau - Bayern

feladva: 2020-11-07

kapcsolat a hirdetővel