vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Svájci privát lakás , jó vendégkőr , magas kereset !


Svájci privát lakás , jó vendégkőr , magas kereset !0
Svájci privát lakás , jó vendégkőr , magas kereset !0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Eleged van a félrevezetésekből ? A milliós keresetet ígérő hirdetésekből? Abból ha kiérsz teljesen más vár rád és nem a megbeszéltek szerint mennek a dolgok ? Nem az vár rád, amire számítottál?! Ha mindezt meguntad, nálunk a helyed! Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem árulunk zsákbamacskát, biztosítunk minden feltételt, amit előzőleg megbeszélünk! Svájcban : Basel és Zürich - stresszmentes környezetben, 2 szobás lakásban maximum négy lánnyal, nyugodt, higiénikus körülmények között tudod megkeresni a pénzed. A lakások szépek, tiszták és gépesítettek . Keresünk magára és környezetére igényes , dekoratív lányokat, hölgyeket akik jó szervizzel rendelkeznek és tudnak is dolgozni! Korrekt magyar főnöknő , magyar recepciós vár rád. Feles leadós rendszerben dolgozunk, a hirdetéseid és minden munkához szükséges kelléket mi állunk ! Kiutazásban segítek! Az sem baj ha kezdő vagy, nyelvtudás sem feltétel! Ha kedvet kaptál és szeretnél dolgozni, illetve pénzt keresni jelentkezz bátran. KIZÁRÓLAG DOLGOZNI TUDÓ ÉS AKARÓ LÁNYOK ÍRJANAK!!! A jelentkezéshez csatolj egy amatör teljes alakos fotot magadrol és egy viber számot, ahol feltudom venni veled minél előbb a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvastad! massagemunkasvajc@gmail.com illetve elérhető vagyok mobilon is : +41762611321 Udv: Tina

feladva: 2018-07-29

kapcsolat a hirdetővel