vissza a hirdetésekhez
keresés

Projektmenedzseri feladatok ellátására munkatársat keresünk!


  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: adminisztráció / irodai munka

A London-Consulting Kft. munkatársat keres a meglévő és az újonnan induló projektek Projektmenedzseri feladatainak ellátására. Pécsre keresünk új munkatársat, az alábbi feltételekkel:

Feladatok
Európai Uniós és hazai finanszírozású projektek projektmenedzseri feladatainak ellátása, a projektek lebonyolításának szervezése, koordinálása.
Közreműködés a projektek megvalósulásához szükséges gazdasági, szakmai tevékenységekben, ennek részeként kapcsolattartás a pénzügyi és szakmai menedzsmenttel, feladatok szervezése, számonkérése és nyomon követése.
A projektek mindenkor érvényes eljárásrend szerinti megvalósítása; kifizetési kérelmek összeállítása, határidőre történő benyújtása; változás-bejelentés és szerződésmódosítás előkészítése
Projekt elszámolásához szükséges dokumentumok (számlák, építési napló, jelenléti ívek, beszámolók, stb.) alaki értékelése;
A napi jellegű munkák személyes, illetve számítógép előtti telefonos és internetes támogatása. A pályázatírás és a megvalósulás alatt lévő projektekkel kapcsolatosan beérkező e-mailek, faxok, levelek feldolgozása és továbbítása.
Telefonon és e-mailen kommunikálni.
Excel táblák kezelése, pályázati adatlap kitöltése, szöveges magyarázatok elkészítése

Elvárásaink
Projektmenedzsment tapasztalat előny
Nyitott, kommunikatív, dinamikus munkatársat keresünk, akinek nem okoz gondot felvenni a telefont, ismerős és ismeretlen emberekkel beszélni.
Minimum középfokú gazdasági végzettség.
Számítástechnikai ismeretek (Word, Excel), fax és scanner használatának ismerete.
Önálló munkavégzés
Projektmenedzser munkatársunk felé elvárásunk a megfelelő megjelenés, kommunikáció, amellyel a céget az eddig megszokott és elvárt minőségben tudja képviselni Partnereink előtt.
Kreativitás és hatékony problémamegoldó képesség
Különböző szakágak koordinálása.

Amit kínálunk
Azonnali munkakezdés.
Egy kicsi, de jó hangulatú csapatot, ahol jól érezheti magát, ahol számíthat a támogatásra.
Szakmai fejlődési lehetőséget, egy szakterület mélyebb megismerését.
Piacképes jövedelem, amivel a biztonságát tőlünk megkapja és ha többet vár magától, azt is meg tudja teremteni.

Ha úgy érzi, hogy szívesen dolgozna velünk, hogy Ön a mi leendő munkatársunk, akkor fényképes önéletrajzát (az eddigi projektmenedzseri tapasztalat feltüntetésével) és motivációs levelét (max. 1 oldal terjedelemben) az info@londonconsulting.hu címre várjuk folyamatosan.

feladva: 2018-10-08

kapcsolat a hirdetővel