vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Napi 500 EUR az igazi piroslámpás negyedben, Németországban!


Napi 500 EUR az igazi piroslámpás negyedben, Németországban!0
Napi 500 EUR az igazi piroslámpás negyedben, Németországban!0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Erotikus kabinos munka Bremerhaven-ben, a 150 éve müködő legismertebb piroslámpás negyedben! Nem kötelező full extrásnak lenned, nyelvtudás nem feltétel, itt mindenki magyarul beszél (magyar étterem, takarítók, biztonsági emberek, lányok, üzletvezető:) Hatalmas forgalom 50 kabin 10 ház 100%-ban legális munka bérleti szerződés csak 60 EUR leadó minden bevétel a tied - tiszta munkahelyek, ide hozhatod férjed, barátod is. Kiutazást megelőlegezzük. Részletek, képek és info www.bunnycubes.com oldalunkon. Tel, SMS, Viber, WhatsApp, iMessage +491 514 510 6447 (Ramóna). info@bunnycubes.com

feladva: 2018-05-27

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel