vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Azonnali kezdés Nyíregyházán ;)!


  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Szia :)
Magas kereseti lehetőséggel keresem barátnőm Nyíregyháza belvárosába :) Magas kereset , magas árakkal ;) Csak is így lehet keresni ;)! Jó hírnévvel rendelkezünk ! Tisztaság hiegenia adott és elvárt ! Nálunk fő a nyugalom és a vidámság ! :)
Rendszeresen ittas , kábítószeres baratnonek nincs helye koztunk , ezt vedd legyszives figyelembe ! Bent lakás bejárás megoldott ;) Ha felkeltettem erdeklodesed várom fotós bemutatkozó leveled ;) Hidd el kellemesen csalodsz , érdemes egy lehetőséget adni magadnak hogy meg próbáld ;) ballaanett92@gmail.com

feladva: 2019-03-04

kapcsolat a hirdetővel