vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Azonnali kezdés Nyíregyháza jó hírnevű privát lakásába ;)


  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Szia :)
Nyíregyháza belvárosaba keresem barátnőm , magas kereseti lehetőséggel ! Jó hírnévvel rendelkező lakásról beszélek , tiszta hiegenikus , rendezett , mindennel felszerelt ! Nincsenek rejtett költségek csak is a személyes dolgairól kell gondoskodnod! Átlag heti kereset tisztán 350-450 e Ft ! Ittas illetve más bodult szereket használó lány ne keressen ! Nincs tömegnyomor nálunk fő a nyugalom és a vidámság :)! Ha felkeltettem erdeklodesed várom fotós bemutatkozó leveled a megadott e mail címre : ballaanett92@gmail.com

feladva: 2019-03-13

kapcsolat a hirdetővel