vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

22 éve nyitva lévő üzletek Svájcban: Winterthur és Dübendorf környékén


22 éve nyitva lévő üzletek Svájcban: Winterthur és Dübendorf környékén0
22 éve nyitva lévő üzletek Svájcban: Winterthur és Dübendorf környékén0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Heti 3-4000 CHF kereset Svájcban Winterthur és Dübendorf környékén úgy, hogy nem kell extráznod! A leadó pedig, ami mindent tartalmaz (hirdetések, hivatalos engedély, munkaeszközök csak 40%! Régi magas árak, legális munka és családias hangulat fog várni, ha hozzánk jelentkezel! Mi támogatunk az indulástól kezdve, megelőlegezzük a busz utad is ha szükséges. 5 különböző üzlet közül tudsz választani, attól függően, hogy privát lakásban, vagy klubban dolgoznál inkább. Magyar üzletvezető és stabil vendégkör vár, mindegyik munkahelyen. Ne maradj le, jelentkezz még ma a www.erotikus-munka.info oldalon, vagy küldj emailt: info@erotikus-munka.info. SMS / TEL / Viber: 004178 929 2324 (Gabi - üzletvezető)

feladva: 2018-05-27

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel