vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Zürich ! Svájci tulajdonos , magas kereset !


Zürich ! Svájci tulajdonos , magas kereset !0
Zürich ! Svájci tulajdonos , magas kereset !0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Sziasztok. Svájcba ; Zürichbe több éve működő , bejáratott stúdiónkba keresünk magára és környezetére igényes dekoratív lányokat , hölgyeket . Svájci főnök - magyar recepciós , aki természetesen mindenben segít. Nyelvtudás nem feltétel. Százalékos rendszer , korrekt napi elszámolás , baráti légkör , teljesen felszerelt lakás . Minden adott , hogy kényelmesen keresd a pénzedet. Ha kedvet kaptál és szeretnél dolgozni , illetve pénzt keresni jelentkezz bátran . Jelentkezni e-mailben massagemunkasvajc@gmail.com címen lehet egész alakos fotóval illetve telefonon / viberen és whatsuppon is / 0041793430370 Tina

feladva: 2018-07-05

kapcsolat a hirdetővel