vissza a hirdetésekhez
keresés

Mágneses lepedő steppelt


Mágneses lepedő steppelt0
Mágneses lepedő steppelt0Mágneses lepedő steppelt1Mágneses lepedő steppelt2
  • 12 900 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: egészségügyi cikkek felszerelések

Már régóta ismeretes a mágneses mező emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása. Szeretnénk megismertetni önöket a mágneses termékek használatának előnyeivel, hiszen ez által életminősége javulhat, fájdalmai megszűnhetnek. Energiával telve ébredhet és láthat neki a mindennapi teendőknek.
A mágneses tér hatására a szervezetben javul a sejtek oxigénellátottsága és a vérkeringésére is pozitív hatást gyakorol. Javul a szervezetben lévő fehérjék felépítése, a hormon- és immunrendszer működése. A mágneses lepedő eltéríti a föld káros sugarait és mindenféle mellékhatás nélkül gyorsítja a szervezet öngyógyítási folyamatait.
A mágneses lepedő a mágnesterápia alkalmazásának legkényelmesebb módja, mely otthonunkban minden nap alvás, pihenés közben használható és semmilyen mellékhatása nincs. Előnye továbbá, hogy hatása kötésen, gipszen és ruhán keresztül egyaránt érvényesül.
Orvosi javallat nélkül alkalmazható és folyamatos használatra ajánlott.
Természetes fájdalomcsillapító, immunrendszer erősítő és közérzetjavító tulajdonságuknak köszönhetően az Ön éjszakáit pihentetővé, regenerálóvá, mindennapjait pedig könnyebbé tehetik.
Részletes információk: http://www.gyapjumarket.hu

feladva: 2022-09-25

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel