vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Nem ígérek milliókat viszont 25 éve vagyunk nyitva stabil forgalommal


Nem ígérek milliókat viszont 25 éve vagyunk nyitva stabil forgalommal0
Nem ígérek milliókat viszont 25 éve vagyunk nyitva stabil forgalommal0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Sziasztok
Zürichben 25 éve működő Paradis Kontakt - Bár és Studio téged keres !Magyar üzletvezető - svájci tulajdonos - magyar recepciós !Az erotikus munka teljes mértékben legális, bejelentett ! Diszkrét hely, a lányok, és a vendégek részére egyaránt! Nincs kötelező ital fogyasztás! A vendégek spontán illetve előre egyeztetett időpontokban érkeznek! A bárnak van külön privát studió része ahol a vendégek nem találkoznak ! Százalékos rendszerben dolgozunk ! Az extra 100%-ban a tiéd! Szállás ingyenes ! Munkavállalási engedély ingyenes ! Hirdetések a mi költségeink! Ha szükséges akkor a kiutazásban segítünk amit az első keresetedből visszatérítesz! A megkeresett pénzedet a saját széfedbe el tudod zárni ! Wifi elérhetőség természetesen van! Barátságos munkafeltételeket kínálunk , így csak rajtad áll, hogy mennyi pénzt keresel. Mi ehhez minden feltételt biztosítunk ! Amit elvárunk : legyél megbízható és szavahihető lány, mi is azok vagyunk ! Kerüld a kábítószereket ! Nyelvtudás nem szükséges a munkához, a recepciós mindenben segít neked! Nem vagyok közvetítő, az üzletvezető vagyok, így telefonon vagy üzenetben egyből velem tudsz beszélni! Jelentkezni e-mailben : paradisbarmunka@gmail.com címen lehet vagy 0041762611321 számon , Viberen illetve whatsappon egész alakos fotóvalÜdvözlettel, Adrienn

feladva: 2018-07-20

kapcsolat a hirdetővel