vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Svájc legkeresettebb városai ! Maximum 3 kolléganő !


Svájc legkeresettebb városai ! Maximum 3 kolléganő !0
Svájc legkeresettebb városai ! Maximum 3 kolléganő !0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Sziasztok. Svájcba ; Baselbe és Zürichbe több éve működő , bejáratott 2-2 szobás stúdiónkba keresünk magára és környezetére igényes dekoratív lányokat , hölgyeket . Nálunk maximum 4 lány dolgozhat együtt ! Ha jó a szervized és van kisugárzásod egy millió forint alatt nem mész tőlünk haza ! Visszajárós lányokkal dolgozunk és mindig figyelünk arra , hogy hasonló kaliberű lány ne legyen egy terminben , ezért nincs nálunk konkurencia és nullás nap ! Magyar főnöknő magyar recepciós , aki természetesen mindenben segít. Nyelvtudás nem feltétel. Százalékos rendszer , korrekt elszámolás , baráti légkör , teljesen felszerelt lakás . Minden adott , hogy kényelmesen keresd a pénzedet. Ha kedvet kaptál és szeretnél dolgozni , illetve pénzt keresni jelentkezz bátran . Jelentkezni e-mailben massagemunkasvajc@gmail.com címen lehet vagy 0041762611321 számon

feladva: 2018-06-30

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel