vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Nálunk nincsenek nullás napok


Nálunk nincsenek nullás napok0
Nálunk nincsenek nullás napok0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Ha unod a sok átveréses helyet ahol eddig csak üldögéltél akkor gyere el és próbáld ki nálunk ! Kedves, csinos dolgozni akaró csinos, 18 évestől lányok / hölgyek / nők jelentkezését várjuk Németországba. Ha nem elégszel meg az átlagos keresettel, ugyanakkor nem szeretnél zsúfolt helyen dolgozni ahol csak az ígérgetés van akkor nincs más dolgod, csak annyi, hogy jelentkezz hozzánk! Mindent biztosítunk, ami a munka végzésedhez szükséges. Német nyelvtudás nem szükséges, recepciós segíti a munkád. Privát lakásaim igényesek wifi, modern bútorok és forgalmasak! Gyengébb napokon is könnyen megkereshető több száz Eurót, csak rajtad múlik mennyire vagy kedves a vendégekkel. Kiutazást megelőlegezem Ha felkeltettem az érdeklődésed írj emailt erotika04@gmail.com Vagy telefonon akár csak csörgess meg 06706274020 visszahívlak Viberen és Whatsappon is elérhető vagyok.

feladva: 2018-07-15

kapcsolat a hirdetővel