vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Bécsbe keresünk Pörgős studióba csinos lányokat!


Bécsbe keresünk Pörgős studióba csinos lányokat!0
Bécsbe keresünk Pörgős studióba csinos lányokat!0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Bécsbe Közel az otthonodhoz, családias környezetben várunk minden Csinos 19-40 közötti, vékony, szép lányokat , akik dolgozni és keresni akarnak.és aki szereti az erotika világát és a sok pénzt! 15 éve működő BÉCSI STÚDIÓ, sok törzs vendégel rendelkezik! Magyar recepciósunk van, nyelvtudás nem feltétel! Barátságos recepciósok dolgoznak akik segítenek a kommunikációban és a tisztán tartani az üzleteket, illetve mindenre segítségedre lesznek! Először szeretnél dolgozni nálunk, akkor magánbuszos kiutazásodat megelőlegezzük 1-2 hetes terminekkel dolgozunk korrekt feltételek napi elszámolás ingyenes WIFI Elérszviber,sms,vagy csörgess meg vissza hivlak. +4369911102079 Ha felkeltettem érdeklődésed, Amire tőled szükségem van -egész alakos képek rólad, ahol az arcod is látható -telefonos elérhetőséged

feladva: 2018-02-24

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel