vissza a hirdetésekhez
keresés

Balatoni panzió


Balatoni panzió0
Balatoni panzió0Balatoni panzió1Balatoni panzió2
  • 139 000 000 Ft
  • keres / kínál: kínál
  • alapterület: 200m2
  • fűtés: gáz (cirkó)
  • Balatonalmádi
  • eladó / kiadó: eladó
  • energiatanusítvány: nincs
  • parkolás: udvarban

kategória: iroda üzlethelység

Sosem gondoltam arra, hogy panziót üzemeltessek. Távol áll tőlem. Mégis, most, hogy kezdem megismerni a következő eladandó ingatlanunkat, egyre jobb lehetőségnek találom.
Ahogy közeledtem az épület felé, először csak azt állapítottam meg, hogy egy hangulatos, árnyas, még a nyári forró napokon is hűs, évtizedes fákkal borított jó adottságú telken helyezkedik el.
Nem lent van a parton vagy a város forgatagában, ezért a csúcsszezonban is itt biztosan nyugodtan lehet pihenni. Viszont nincs is nagyon messze, még gyalog sem, kerékpárral pedig pár perc. (Kevesebb, mint 3 km a kedvenc kávézóm a Lounge Caffee, ahol talán a legfinomabb kávét főzik Almádiban.)
A telek megfelelő méretű, 16 vendég számára is elégséges külső teret kínál, felszerelve a ma elvárható kényelemmel: kerti asztalok, padok, sütő, napozó terasz, stb.
Az épület 1948 körül épült, a főfalakat 60 helyenként 80 cm vastag almádi vöröskőből húzták fel. 2016-17-ben teljesen felújították csak ezek a bizonyos vöröskő főfalak maradtak meg és alakították át 5 apartmant kialakítva panzióvá. Az átépítés nem változtatta meg sőt még inkább kiemelte az épület karakterét, Almádiba illő stílusát és formáját.
Ez volt a panzió első évada. Szinte teljesen új még minden. Az 5 apartman mindegyike konyhával, fürdőszobával és minden eszközzel felszerelt a vendégek fogadására. Korszerű elektronikával Okos otthon előkészítést kapott, ami ha ki van építve lehetővé teszi a panzió minimális személyzet felügyeletével történő működtetését. Remek megoldás a munkaerő gondokkal küzdő Balaton parton.
A következő szezonra 14 fő esetén a panzió napi árbevétele 500 EUR körül tervezhető, a hétvégék 10%-al több bevételt hoznak. Az 1-es és 2-es apartmanok pótágyazhatók igény szerint, így a max. férőhely 16 fő.
Számolja végig! Ha a panziót május-szeptember hónapokra teljes kapacitással működteti okos otthon vezérléssel kb. 75 ezer bevételt hoz Önnek! Megfontolható a nem csak a nyári hónapokra a kiadása is, hiszen az apartmanok fűthetők.
Ha úgy érzi jó üzleti lehetőség, hívjon!
Kód: 307almcsill Irányár: 139 millió Forint.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

feladva: 2019-09-12

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel