vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

Svájcban hivatalos erotikus munka ! Pörgős lakások, MAGAS KERESET!!!


Svájcban hivatalos erotikus munka ! Pörgős lakások, MAGAS KERESET!!!0
Svájcban hivatalos erotikus munka ! Pörgős lakások, MAGAS KERESET!!!0
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Eleged van a félrevezetésekből ? A milliós keresetet ígérő hirdetésekből?
Abból ha kiérsz teljesen más vár rád és nem a megbeszéltek szerint mennek a dolgok ? Nem az vár rád, amire számítottál?! Ha mindezt meguntad, nálunk a helyed! Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem árulunk zsákbamacskát, biztosítunk minden feltételt, amit előzőleg megbeszélünk!
Svájcban : Zürich , Thun , Luzern - stresszmentes környezetben, három szobás lakásban maximum négy lánnyal, nyugodt, higiénikus körülmények között tudod megkeresni a pénzed. A lakások szépek, tiszták és gépesítettek .
Keresünk magára és környezetére igényes , dekoratív lányokat, hölgyeket akik jó szervizzel rendelkeznek és tudnak is dolgozni! Korrekt svájci főnök , magyar
segítőkész női üzletvezető vár rád.
Feles leadós rendszerben dolgozunk, a hirdetéseid és minden munkához szükséges kelléket mi állunk ! Kiutazásban segítek! Az sem baj ha kezdő vagy, nyelvtudás sem feltétel! Ha kedvet kaptál és szeretnél dolgozni, illetve pénzt keresni jelentkezz bátran.
KIZÁRÓLAG DOLGOZNI TUDÓ ÉS AKARÓ LÁNYOK ÍRJANAK!!!
A jelentkezéshez csatolj egy amatör teljes alakos fotot magadrol és egy viber számot, ahol feltudom venni veled minél előbb a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvastad! Várlak
e-mail cim : massagemunkasvajc@gmail.com
Udv: Tina

feladva: 2017-09-17

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel