vissza a hirdetésekhez
keresés

Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.


Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.0
Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.0Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.1
  • 18 000 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: építkezés felújítás

Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.
Ezt az érzékelőt azoknak ajánlom akik megépítették lakásukban az éjszakai nappali átkapcsolást és zavarja őket a napközbeni többszöri ki be kapcsolás. És azoknak akik ez miatt nem építették meg.
Ennek az eszköznek a segítségével úgy lehet átkapcsolni az éjszakai áramot nappalira és vissza,hogy nem szakad meg egy pillanatra sem . E nélkül ,ha csak mágneskapcsolóval kapcsoljuk át az éjszakait, a bekapcsolásnál és a kikapcsolásnál is rövid időre megszakad az áramellátás.A hűtők ,fagyasztók különösen érzékenyek a pillanatnyi áramszünetre ,mert a hőkioldójuk A sok ki-be kapcsolástól hamar beég. A számítógépek ,routerek ,lapostv-k a legváratlanabb pillanatban kikapcsolnak vagy újraindulnak.Az új gázkazánok okos bojlerek sem szeretik az állandó ki be kapcsolgatást.Egyfázisnál csak akkor lehet használni,ha a nappali és az éjszakai fázis egynemű. 40A-ig lehet használni. Ez az átkapcsoló már tartalmazza a mágnes kapcsolót is.
Ennek sokkal egyszerűbb a bekötése és tartalmaz egy kapcsolót amivel ki lehet kapcsolni a berendezést és egy ledet ami az éjszakai áram meglétét jelzi.
Gyakorlatilag bármit át lehet vele kapcsolni ,de hivatalosan csak azt amit szabad.Pl. Infrapanel Hőtárolós kályha ,okosbolyler stb.
Ha a You Tube keresőbe beírja hogy éjszakai nappali talál egy bemutató videót.
Ha nem működik természetesen kicserélem.De eddig erre nem volt szükség.

feladva: 2020-03-24

kapcsolat a hirdetővel