vissza a hirdetésekhez
keresés

Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali átkapcsoló


Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali átkapcsoló0
Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali átkapcsoló0Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali átkapcsoló1Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali átkapcsoló2
  • 32 000 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: építkezés felújítás

Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali átkapcsoló
Ezt az érzékelőt azoknak ajánlom akik megépítették lakásukban az éjszakai nappali átkapcsolást és zavarja őket a napközbeni többszöri ki be kapcsolás. És azoknak akik ez miatt nem építették meg.
Ennek az eszköznek a segítségével úgy lehet átkapcsolni az éjszakai áramot nappalira és vissza,hogy nem szakad meg egy pillanatra sem . E nélkül ,ha csak mágneskapcsolóval kapcsoljuk át az éjszakait, a bekapcsolásnál és a kikapcsolásnál is rövid időre megszakad az áramellátás.A hűtők ,fagyasztók különösen érzékenyek a pillanatnyi áramszünetre ,mert a hőkioldójuk a sok ki-be kapcsolástól hamar beég. A számítógépek ,routerek ,lapostv-k a legváratlanabb pillanatban kikapcsolnak vagy újraindulnak.Az új gázkazánok okos bojlerek sem szeretik az állandó ki be kapcsolgatást.
Ezzel az átkapcsolóval 3x25 A-t lehet át kapcsoltatni mivel ekkora mágnes kapcsolók vannak benne de egyébként háromszor 40 A-t is át lehet kapcsoltatni a megfelelő mágnes kapcsolóval.
Gyakorlatilag bármit át lehet vele kapcsolni ,de hivatalosan csak azt amit szabad.Pl. Infrapanel Hőtárolós kályha stb.

Ha a You Tube keresőbe beírja hogy éjszakai nappali talál egy bemutató videót.

feladva: 2020-03-24

kapcsolat a hirdetővel