vissza a hirdetésekhez
keresés

Nagy ház Almádiban szép panorámával


Nagy ház Almádiban szép panorámával0
Nagy ház Almádiban szép panorámával0Nagy ház Almádiban szép panorámával1Nagy ház Almádiban szép panorámával2
 • 89 000 000 Ft
 • keres / kínál: kínál
 • telekterület: 1010m2
 • alapterület: 213m2
 • klíma: van
 • erkély / terasz: van
 • lift: nincs
 • fűtés: gáz (cirkó)
 • Balatonalmádi
 • eladó / kiadó: eladó
 • energiatanusítvány: nincs
 • szintek száma: 3
 • állapot: átlagos állapotú
 • szobák száma: 6
 • félszobák száma: 1
 • parkolás: garázsban

kategória: ház

Eladó Balatonalmádiban több generáció együttélésére is alkalmas, panorámás lakóházcsendes utcában közel a városközponthoz
Mióta ingatlanok értékesítésével foglalkozom, másként látom és értékelem az ingatlanokat. Korábban, régen, laikusként csak az adott, pillanatnyi állapotot láttam, értékeltem. Nem láttam benne a jövőt, a kihasználatlan vagy akár addig fel nem fedezett lehetőségeket. Lassan alakult ki ez a képesség bennem, és hálás vagyok azoknak, akik erre felhívták a figyelmem és segítettek ebben. Egy ingatlan értékesítésekor ugyanis nagyon fontos, hogy ne csak a jelent hanem a jövőt is képesek legyünk megmutatni az érdeklődőknek. Gyakran fordul elő ugyanis, hogy éppen emiatt vásárolják meg az adott ingatlant, pont a jövőbeli lehetőségek azok, amikre szükségük van, amikre építeni akarnak az új tulajdonosok.
Így van ez ennek az ingatlannak az esetében is. Miért? A ház a 80-as években épült. Akkor mind az építészeti technológia, mind a felhasznált anyagok, mind pedig a stílus, a forma ahogy ma mondjuk a dizájn alapján korának csúcsa volt. A környékbeliek odajártak megcsodálni az építkezést.
Azóta eltelt több mint 30 év. Változott a világ, az emberek, az igények, az ízlés. És ami nagyszerű ebben az épületben, az az, hogy ez a ház képes megújulni, az új igények és ízlés kielégítésére képes átváltozni. Benne van a lehetőség. Most is 100%-ban alkalmas feladatára: akár több generáció számára kényelmes otthont nyújtani. De benne van a megújulás lehetősége.
Elhelyezkedés
Az ingatlan Balatonalmádi, Kossuth u. 21. címen található. A térképet megnézve látható, hogy akár gyalog is pár perc alatt elérhető a posta, gyógyszertárak, bankfiók és ATM, éttermek, a Kulturális Központ kedvenc kávézóm a Lounge Caffee, a vasútállomás, azaz Almádi nyáron turistáktól nyüzsgő, télen pedig csendes városközpontja. Bár közel van a városközpont már elég távol ahhoz, hogy a nyári nyüzsgés ne zavarja az itt élőket. Az utca csendes, zsákutca, csak az itt lakók autói törik meg néha a csendet.
Telek
A telek átlagosnál kicsit nagyobb, 1010 m2. Miután a hegyoldal felé húzódik, tulajdonosa részben parcellázta és bokrokkal, virágokkal ültette be. Sok feladatot rendben tartásuk nem jelent. Van rajta egy hatalmas cseresznyefa, bőséges termése a befőtteket készítő háziasszonyok öröme lehet.
Épület és szintek
Az épület 4 szintes beépített tetőtérrel, bruttó összterülete 297 m2, a lakás nettó alapterülete 213 m2, hét szobás, négy fürdőszobával és garázs is van. Jelenleg három generáció együtt és mégis egymástól külön élésére alkalmas.
Fejlesztési lehetőség
A telek beépíthetősége 20%. A jelenlegi beépítettség mellett még további kb. 50 m2 alapterületű épület építhető, irodai vagy gazdasági tevékenység végzésére.
Jövőkép
A ház jelenlegi állapotában is alkalmas akár több generáció együtt élésére. A belső válaszfalak áthelyezésével kialakíthatóak a napjainkban kedvelt nagy belső terek, a homlokzati és kültéri elemek átalakításával, felújításával pedig a mai kor igényei szerinti tetszetős, vonzó külső megjelenés.
Akár nyaralni akár lakni szeretne ez ház az igényei szerinti átalakítások után remekül ki fogja Önt szolgálni. Miközben családjával ebédel, vagy teázik, kávézik, gyönyörködhet a Balaton állandóan változó és megunhatatlan panorámájában és közben eltöltheti az érzés: Ez az, ezt kerestem, itt vagyok a Balatonon!
Ha ezt keresi hívjon, jöjjön!
Kód: immo312 Irányár: 89 millió Forint!

feladva: 2019-07-11

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel