vissza a hirdetésekhez
keresés

Eladó belterületi építési telek Vác-Felső törökhegyen.


Eladó belterületi építési telek Vác-Felső törökhegyen.0
Eladó belterületi építési telek Vác-Felső törökhegyen.0Eladó belterületi építési telek Vác-Felső törökhegyen.1Eladó belterületi építési telek Vác-Felső törökhegyen.2
  • 12 900 000 Ft
  • keres / kínál: kínál
  • Vác
  • eladó / kiadó: eladó

kategória: telek, kert

Eladó belterületi építési telek Vác-Felső törökhegyen.
Vác Rózsadombján a Török hegyen, igényes kialakítású családi házak szomszédságában ,eladásra kínálok 1707 m2-s panorámás belterületi építési telket . A telken bő termésű gyümölcsfák, szőlő lugas található, víz , villany van . Az ingatlan zöldövezeti kertes részen található,megközelítése kiváló,közel van az aszfaltozott úthoz.Ajánlom olyan családnak , aki ilyen adottságokkal rendelkező környezetben szeretne családi házat építeni.
Ár : 12.900.000.- Ft

Miért érdemes Vácra költözni?
Hétvégi kirándulások kiinduló pontja ( bicikli túra a Duna-kanyarban, gyalog túra a Börzsönyben ). Számos neves sportegyesület van Vácon (kézilabda, labdarúgás, evezés stb.) Kitűnő iskolák működnek a városban ( 17 óvoda, köztük egy Waldorf, 10 általános iskola, 9 középiskola, a Boronkay Gimnázium országos hírnévre tett szert és 3 főiskola. ) . A jó oktatáson túl a súlyponti kórház, jó munkalehetőség, Budapest közelsége és tömegközlekedési kapcsolata ( három vonat megy a Nyugatiba óránként, fél órás menetidővel ) teszi vonzóvá Vácot.Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-es autóúton és a 2-es főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es számú BudapestVácSzob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető a város. Amióta megépült a 2/A út (M2 autópálya), a Budapest Ipolyság Krakkó útvonal elkerüli a várost.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

feladva: 2020-02-27

kapcsolat a hirdetővel