vissza a hirdetésekhez
keresés

Homlokzati állványok gyártása, és tűzihorganyzás


Homlokzati állványok gyártása, és tűzihorganyzás0
Homlokzati állványok gyártása, és tűzihorganyzás0Homlokzati állványok gyártása, és tűzihorganyzás1Homlokzati állványok gyártása, és tűzihorganyzás2
  • 100 000 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: építkezés javítás szerelés

Homlokzati állványok

Általunk gyártott keretes és modul acélállványokkal a bonyolult és egyszerű építési és ipari állványozási feladatok oldhatók meg. Az elemek könnyűek, általában egy ember képes azokat mozgatni. Egyedi alkalmazásuk: pl. színpad-technika, pódiumok, tribünök építése, csarnokok, stb.

Felületvédelem Tűzihorganyzás

Acéltermékek korrozió elleni védelmére a tűzihorganyzás alkalmazása széleskörű, legnagyobb felhasználója az építőipar. A szennyezett városi levegő ellenére a horganyzott szerkezetek élettartama 15-20 év, míg vidéken 50-60 év is lehet.

Hosszvarratos cső és profilgyártás

Hosszvarratoshegesztésű acélcsöveket és zártszelvényeket 1,2 - 3 mm-es falvastagsággal 25 - 89 mm-ig állítunk elő. A gyártási hosszméret igazodhat a vevő igényéhez 3500 - 8000 mm-es tartományban. A zártszelvények közül 20 x 20 mm mérettől 80 x 30 mm tartományba tartozó méretűeket gyártjuk.
 
Így is megtalálhat minket:

www.epitoipariallvany.hu; www.allvany.info; www.baugerust.de; www.buildscaffold.com; www.zartszelveny.net; www.acelcso.com; www.vascso.hu; www.horganyzo.hu; www.horganyzas.com

feladva: 2018-04-08

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel