vissza a hirdetésekhez
keresés

Partközeli örökpanorámás lakás


Partközeli örökpanorámás lakás0
Partközeli örökpanorámás lakás0Partközeli örökpanorámás lakás1Partközeli örökpanorámás lakás2
 • 89 900 000 Ft
 • keres / kínál: kínál
 • alapterület: 82m2
 • emelet: 5
 • klíma: van
 • erkély / terasz: van
 • lift: van
 • fűtés: házközponti fűtés egyedi mérővel
 • energiatanusítvány: nincs
 • Balatonfüred
 • eladó / kiadó: eladó
 • szintek száma: 5
 • állapot: újszerű, kitűnő
 • szobák száma: 3
 • félszobák száma: 0
 • parkolás: udvarban
 • ingatlan típusa: tégla
 • kilátás: kertre

kategória: lakás

Eladó Panorámás, Partközeli, Tagore Sétány menti Penthouse Lakás Balatonfüreden
Ez az! gondoltam, ahogy álltam a déli teraszon és néztem a Balaton mindig változó, most éppen halványkék vízét, a tavon sikló vitorlásokat, a déli parti uticéljuk felé siető hajójáratokat rajtuk a turisták tömegével.
Beindult a nyár, beindult a szezon a Balatonon. És beindult a szezon itt is az északi part fővárosában Balatonfüreden.
Előttem a Tagore sétány, a rajta hömpölygő nyaralók tömegével akiket jó házigazdaként lát vendégül a város napközben a strandjaival, este pedig a számtalan szórakozási, kulináris és re-kreatív lehetőségével. A távolban látom a Tihanyi apátság eltéveszthetetlen, jellegzetes tornyait és szemben pedig a déli part települései, Siófok, Zamárdi és Szántód körvonalazódik.
Gyönyörű hely Balatonfüred, akár még azok számára is, akik inkább a nagyvárosi élethez vonzódnak. Aki teheti, meglátogatja akár csak 1-2 napra is, aki teheti többre is és aki teheti tartósan itt talál maga számára megnyugvást, kikapcsolódást, pihenést feltöltődést: egy nyaraló vagy lakás megvásárlásával.
Ha Ön fontolgatja egy nyaraló vagy lakás vásárlását, akkor ez a lehetőség Önnek szól.
Panoráma? vagy Partközel?
Különleges a hely. Miért? Ha partközeli ingatlant keres, akkor nem lesz panorámája. Ha panorámás ingatlant keres, akkor fel kell mennie a hegyre. A két elvárás csak egyféle módon teljesülhet: egy partközeli ház legfelső emeleti lakásában. Ez az eladó lakás ilyen. Panoráma és partközeliség igénye magas szinten teljesítve.
Környék
Ez a hely Balatonfüred szíve. Ahogyan az a térképen is láthatja, innét egy perc alatt eljuthat Balatonfüred emblematikus helyére a Tagore sétányra. Itt zajlik a füredi élet. Mindkét irányban éttermek, szórakozóhelyek, kávézók sokaságát találhatja, és a sétányról nyílik a közelebbi, az Esterházy strand is. Pár perc alatt mindent amit Balatonfüred nyújthat elérhet.
Lakás
Balatonfüred, Szabadság utca 4. szám, 5. emelet. Ez a legfelső emelet. A lakást penthouse-nak is nevezhetem, bár nem minden paraméterében elégíti ki 100%-ban az USA-ban definiált fogalmat.
A lakásba csak lifttel tud feljutni. A liftből egy 100 m2-es előtérbe lép ki, ez közös használatú a szinten található másik hasonló paraméterű lakásban lakókkal. Itt billiárd asztal, asztali foci és egyéb társas játékok eszközei szolgálják Ön és a vendégei szórakozását.
Ebből a térből nyílik a keleti nagyterasz. A 80 m2 számos kihasználásra ad lehetőséget.
A lakás 82 m2. Belépve egy hangulatos előtérben van, innen nyílik a fürdőszoba és kettő hálószoba, valamint a tágas, és napsütötte 43 m2-es nappali+konyha+étkező. A szobákból kiléphet a kisteraszra, 35 m2.
A lakás belső építészete és berendezése az építésekor népszerű mediterrán stílusban készült, 2017-ben felújították.
Lakótér 82 m2
Folyosó + terasz 173 m2
Összes terület bruttó: 82+173255
Extrák
Napjainkban egy luxus lakás esetén elvárás a wellness lehetősége megléte. Az épület legalsó szintjén közös használati jogon úszhat a külső és belső medencében, pezsgőfürdőzhet, szaunázhat és használhatja a kondi termet.
Közös tulajdonban
Gondozott kert, kerti sütővel, kerti bútorokkal, 3808 m2
Belső medence és helyiségei: 262 m2
Külső medence
Sport terem: 58 m2
Szabadidő helyiség 60 m2
Tároló 154 m2
Kihasználási lehetőségek
A lakás alkalmas
hétvégeken vagy akár a teljes szezon idején itt nyaralhat,
tartósan is itt lakhat, hiszen önálló fűtési rendszere téli itt lakását is lehetővé teszi
kiadhatja teljes szezon idejére
tartósan kiadhatja az egész évre (jelenleg is ilyen bérlő lakja)
Ha bármelyik fenti célból keres egy partközeli és panorámás lakás Balatonfüreden, ez egy rendkívül ritka lehetőség. Ne habozzon, Hívjon!
A lakás irányára 89,9 millió Forint.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://

feladva: 2019-07-12

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel