vissza a hirdetésekhez
keresés

Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.


Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.0
Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.0Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.1Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.2
  • 10 000 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: építkezés felújítás

Egyfázisú északai nappali szünetmentes átkapcsoló.
Ezt az érzékelőt azoknak ajánlom akik megépítették lakásukban az éjszakai nappali átkapcsolást és zavarja őket a napközbeni többszöri ki be kapcsolás. És azoknak akik ez miatt nem építették meg.
Ennek az eszköznek a segítségével úgy lehet átkapcsolni az éjszakai áramot nappalira és vissza,hogy nem szakad meg egy pillanatra sem . E nélkül ,ha csak mágneskapcsolóval kapcsoljuk át az éjszakait, a bekapcsolásnál és a kikapcsolásnál is rövid időre megszakad az áramellátás.A hűtők ,fagyasztók különösen érzékenyek a pillanatnyi áramszünetre ,mert a hőkioldójuk A sok ki-be kapcsolástól hamar beég. A számítógépek ,routerek ,lapostv-k a legváratlanabb pillanatban kikapcsolnak vagy újraindulnak.Az új gázkazánok okos bojlerek sem szeretik az állandó ki be kapcsolgatást.Egyfázisnál csak akkor lehet használni,ha a nappali és az éjszakai fázis egynemű. 40A-ig lehet használni.Megfelelően méretezett mágneskapcsolóval együtt kell telepíteni.
Először a mágnes kapcsolóval nem szünetmentesen kell megépíteni az átkapcsolást . Ha ez már működik akkor a szünet mentesítőt 10 perc alatt rá lehet kötni.Bekötési rajzot természetesen tudok hozzá adni.
Gyakorlatilag bármit át lehet vele kapcsolni ,de hivatalosan csak azt amit szabad.Pl. Infrapanel Hőtárolós kályha ,okosbolyler stb.
Ha a You Tube keresőbe beírja hogy éjszakai nappali talál egy bemutató videót.
Ha nem működik természetesen kicserélem.De eddig erre nem volt szükség.

feladva: 2020-03-24

kapcsolat a hirdetővel