vissza a hirdetésekhez
keresés

Újra raktáron a Klimagem Gabonahűtő berendezés!!!


Újra raktáron a Klimagem Gabonahűtő berendezés!!!0
Újra raktáron a Klimagem Gabonahűtő berendezés!!!0Újra raktáron a Klimagem Gabonahűtő berendezés!!!1Újra raktáron a Klimagem Gabonahűtő berendezés!!!2
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: mezőgazdasági eszköz gép

A gabonahűtő berendezések segítségével biztonságosan, vegyszermentesen,egészségesen, bio tartósítással tartósíthatja gabonáját, hatékonyan és takarékosan.
A tartósítás céljából végzett gabonahűtés átlagos üzemi költsége mindösszeses 3-4 kW/t fogyasztás, mely határozottan kevesebb mint a vegyszeres kezelésé vagy a kizárólagos szellőztetésé!

Az Ádám és Társa Kft. széles választékban kínálja a piacon kapható legjobb betakaíró, tároló, hűtő- és szelleztető gépeket, minőségi vetőmagokat a lehető legkedvezőbb áron. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

A KLIMAGRAIN berendezés segítségével biztonságosan, vegyszermentesen, egészségesen, bio tartósítással tartósíthatja gabonáját, hatékonyan és takarékosan.

Helyettesíti a hagyományos eljárásokat, a vegyszeres kezelést, mely káros az egészségre, költséges és szigorú szabályokhoz kötött.

feladva: 2018-03-26

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel