vissza a hirdetésekhez
keresés

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha elmúltál 18 éves, kattints az Elmúltam 18 éves gombra és a tartalom számodra elérhető lesz. Ha nem múltál el 18 éves, kattints a Nem múltam el 18 éves gombra és a tartalom számodra nem lesz elérhető.

EROTIKUS MUNKA LONDONBAN


  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: erotikus munka

Ha valami újdonságba fognál de nem tudod hogyan véghez vinni? Jelentkezz még ma hogy biztosítsd jövődet nálunk! Segítőkészen állunk rendelkezésedre minden kérdésedben! Egy igazi csajos csapat vár téged is!

Erotikus masszázsra szoba kiadó! London belvárosához közel a Temze déli részén. A ház biztonságos környéken állomáshoz közel helyezkedik el. A szoba ara napi leadós, két -három hetes turnusok vannak, de persze lehetsz hosszútávon bentlakásos is. Mindent biztosítunk és mindenben segítünk.
A ház mindennel felszerelt,felújított és diszkrét.
Minimális angol tudás előnyt jelent számodra is, de nem feltétel.

Várható kereset: 4000 és a határ a csillagos ég.
Olyan lányokat és fiúkat keresünk akik rendelkeznek AW accounttal(felhasználói fiókkal) és vagy tudják kezelni is. Ha nincs az sem gond segítünk benne.
Környezetedre légy igényes, és vár egy szuper csapat Londonban!
Biztosan van kérdésed,így hívj vagy írj bátran,bizalommal,mindenre válaszolok,amit szeretnél tudni.
Elérhetőség:
Tóth Andrea
Email: uknumber1massage@gmail. com
Telefonszám: +447469338485
Telefonon bárki megcsörget vagy dob egy sms-t mindenkit visszahívok!

feladva: 2017-10-30

kapcsolat a hirdetővel