vissza a hirdetésekhez
keresés

Porckopás (arthrosis) kezelése Chondrosamin étrend kiegészítővel


Porckopás (arthrosis) kezelése Chondrosamin étrend kiegészítővel0
Porckopás (arthrosis) kezelése Chondrosamin étrend kiegészítővel0Porckopás (arthrosis) kezelése Chondrosamin étrend kiegészítővel1Porckopás (arthrosis) kezelése Chondrosamin étrend kiegészítővel2
  • 10 900 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: egészségügyi cikkek felszerelések

A porckopás, más néven arthrosis, az ízületeket érintő betegség.
Magyarországon a becslések szerint mintegy 1-1,5 millió ember szenved a porckopás valamelyik formájától.
Azoknak, akiknél a porckopás okozta problémák jelentkeznek, ajánlott glükozamint és kondroinint együttesen tartalmazó étrend-kiegészítő szedése, mely segít fenntartani a porcok rugalmasságát, vízzel való telítettségét, tápanyag ellátottságát, így védve az ízületeket a porckopástól.
A Chondrosamin kúrát speciálisan a porcok és az ízületek megóvására fejlesztették ki. A készítményben található NCO-peptidek (közülük a döntő szerepű kondroitin és glukozamin) segítenek megállítani a még meglévő porcok leépülését, valamint erősítik azokat. Az artrózisban szenvedők részére fontos ez a kezelés, mivel a porcsejtek egy része már nem aktív. Így a megmaradt, ép porcsejteknek át kell venniük a teljes munkát és ezáltal ennek megfelelően jobban megterhelődnek.
A glukozamin-szulfát azon biokémiai anyagokhoz tartozik, amelyek minden csúszó felület létrehozásához, azaz az ízületekben lévő porcok, de a ízületi nedv előállításához is szükséges. Ezek és más hatóanyagok találhatók meg koncentrált formában a Chondrosamin kúrában NCO-peptidekkel. Az ízületek karbantartását a napi fogyasztás által garantálja.
A Chondrosamin az enyhe és középsúlyos esetekben, 2-3 hét alatt már képes a fájdalmat is csökkenteni.
Javasolt évente több alkalommal kúraszerűen megismételni a használatát.

feladva: 2017-09-17

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel