Tisztelt honlap tulajdonos

Minden új regisztráló ajándék pontokat kap. Popup 100, banner 5000, link 2000 pont. Az oldal ingyenes reklámozási lehetőséget nyújt weblaptulajdonosok számára. A rendszer működése egyszerű. Ha valaki reklámot jelenít meg oldalán cserébe az ő reklámja is megjelenik más oldalakon. A rendszer többféle banner méretet támogat és pontrendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos méretű banner megjelenítéséért pontokat kap amit azután felhasználhat saját oldalának reklámozására. A banner megjelenítés aránya akár 4 : 1 is lehet ha nagyobb méretű bannert jelenít meg mint a sajátja. Így kisebb látogatottságú oldalak is jól járhatnak ha egy nagyobb bannert jelenítenek meg mint a sajátjuk.

a reklámozásra 3 lehetőség áll rendelkezésre

  1. Bannercsere
  2. Popupcsere
  3. Linkdoboz használata

A három lehetőség használható egyszerre is, az egyik használata nem zárja ki a másik kettőét. Minden oldal regisztrációját elfogadjuk aminek tartalma nem ütközik törvénybe. A megjelenített hirdetéseket szűrni lehet pl ha valaki nem akar oldalán erotikus tartalmú hirdetéseket megjeleníteni akkor olyan hirdetések az ő oldalán nem jelennek meg.

Bannercsere rendszer

A bannercsere rendszerben szabványos méretű bannerek használhatóak jpg gif vagy png formátumban

Használható banner méretek

  1. 468x60 Full banner
  2. 234x60 Half banner
  3. 120x60 Button
  4. 125x125 Square Button
  5. 120x240 Vertical banner

Popupcsere rendszer

A működési elve a következő: amikor belépsz a rendszerbe vállalod, hogy megjeleníted a többi tagunk weboldalát popup ablakban , és ennek fejében ők is megjelenítik a te oldalad . A weboldalad látogatottsága 50%-al garantáltan megnő . Az, hogy mennyi ingyen megjelenést kapsz, attól függ, hogy mennyi oldalt jelenítesz meg. Rendszerünk teljesen automatikusan helyezi el az oldalakat a többi résztvevő weblapjain. A popupCsere rendszerbe történő belépéshez semmi különösebb technikai tudás nem szükséges, csak az általunk megadott HTML-kódot kell változatlan formában beszerkesztened a weblapod valamely részébe . Beszerkesztés után a kód egy popup ablakot fog megjeleníteni. Amikor valaki betölti az oldaladat, a kód valakinek az oldalát fogja megnyitni popup ablakban . Minden egyes alkalommal, amikor a hirdetés lefut, kapsz 1 megjelenés pontot. Mikor a te oldalad jelenik meg másnál akkor levonunk 2 pontot . Vegyünk egy egyszerű példát: ha ezren nézték meg a lapodat, amelyen elhelyezted a PopupCsere html kódját te oldalad is összesen 500-szor jelenik meg más tagok oldalai megnyitásakor . A szerverünk véletlenszerű sorrendben választ az oldalak között !

Linkdoboz rendszer

A linkdoboz rendszer használatánál egy megjelenítésért hármat kapsz. A linkdobozban 6 db. link található. A megjelenített linkek nem véletlenszerűek hanem időrendi sorrendben jelennek meg. Mindíg a legrégebben megjelent link kerül be a linkdobozba. Megjelenése nem zavaró nem látszik rajta, hogy nem része az oldaladnak.